nieuws

Melle van Uden eerste winnaar Misset Hotel Young Talent Award

Hotel 4347

Als onderdeel van het Hotel Management Diner reikt Misset Horeca dit jaar voor het eerst de Misset Hotel Young Talent Award uit aan een rijzende ster in de hotellerie. De allereerste winnaar van die award is Melle van Uden, general manager van Dikker & Thijs Fenice hotel.

Melle van Uden eerste winnaar Misset Hotel Young Talent Award

Gasten die zich inschreven voor het Hotel Management Diner werden uitgenodigd iemand te nomineren voor de Young Talent Award. Geen naam kwam zo vaak binnen als die van Melle van Uden, daarmee de terechte winnaar.

Van Uden is 26 en daarmee een van de jongste general managers van Nederland. Hij wordt omschreven als enorm ambitieus, vrolijk en toegewijd. Iemand die zijn team met zachte, maar ferme en besliste hand aanstuurt. Hij heeft kennis van zaken op verschillende niveau’s en is altijd enthousiast en vooral vrolijk, waamee hij veel respect krijgt.

Halfjaar

Van Uden is sinds januari dit jaar gm en in dat eerste halfjaar heeft hij onder meer de verbouwing en heropening van restaurant Thijs by Dikker & Thijs begeleid, net als de renovatie ontbijtzaal en de herstructurering van het managementteam.

Voor hij bij Dikker & Thijs Fenice hotel begon werkte hij bij de pre-opening van W Amsterdam en als recruiter bij Starwood.

Hij wordt omschreven als teamspeler die zich ook inzet voor studenten aan het ROC Amsterdam en het bestuur van HotelloTOP. Als student aan Hotelschool The Hague viel hij al op door actief te zijn bij allerlei evenementen.

Nieuwe prijs

De Misset Hotel Young Talent Award is een nieuwe prijs, in het leven geroepen om aanstormend talenten in de branche in het zonnetje te zetten. De prijs zal jaarlijks worden uitgereikt op het Hotel Management Diner van Misset Horeca, waar ook de Misset Hotel Personality Award en de Dutch Hotel Award worden uitgereikt.

Deelnemers aan het diner kunnen iemand nomineren voor de award, waarbij de criteria zijn dat iemand een managementfunctie bekleedt, nog geen 35 is en  maximaal drie jaar in een managementteam werkt.

Reageer op dit artikel