nieuws

Middelburg onderzoekt veiligheid Hotel du Commerce

Hotel 2413

De gemeente Middelburg gaat onderzoeken of de veiligheid van gasten van Hotel Du Commerce in het geding is. Dit naar aanleiding van de uitzending van tv-programma Smerige Zaken op SBS6 van 5 juni, waarin een gast de hygiëne en de bouwkundige staat van het pand aankaartte.

Middelburg onderzoekt veiligheid Hotel du Commerce

Een hotelgast schakelde het programma in omdat hij zich zorgen maakt over de hygiëne en veiligheid in het Fletcher hotel. Losse elektriciteitskabels boven het systeemplafond in de doucheruimte verontrustte de gast onder meer. Een woordvoerder van de gemeente zegt tegenover pzc.nl dat ze de televisiebeelden gaan bestuderen en op basis daarvan wordt besloten of controle moet worden uitgevoerd in het hotel.

Oud hotel

Algemeen directeur Rob Hermans van Fletcher Hotels zegt tegen de krant dat de gemeente ‘van harte welkom’ is. Volgens hem is van gevaar geen sprake. ‘Het is wel een oud hotel, het pand is 130 jaar oud. Maar we hebben een proefkamer klaar en als die voldoet aan alle eisen, dan gaan we dit jaar het hele hotel verbouwen.’

Reageer op dit artikel