nieuws

‘Muziekhotel’ Jaz Amsterdam opent met muzikaal feest

Hotel 1573

Muziekhotel Jaz Amsterdam vierde deze week de officiële opening in een feestelijke en op en top muzikale setting. Het hotel is gevestigd naast de Amsterdam ArenA en de Ziggo Dome, waar het een eigen doorgang naar heeft.

‘Muziekhotel’ Jaz Amsterdam opent met muzikaal feest

Jaz Amsterdam vertegenwoordigt het derde merk van de internationale Steigenberger Hotel Group, naast Steigenberger en InterCity Hotels.

Terwijl Adele een deur verder in de Ziggo Dome optrad, voerde general manager – ook wel de bandleider – Joost van Beck de regie over een muzikaal feest ter ere van de opening. Na een knallende entree was de avond gevuld met optredens en verschillende dans- en muziekshows op een steiger die speciaal voor de avond was geïnstalleerd.

Puneet Chhatwal

‘Vandaag is een geweldige dag’, aldus Puneet Chhatwal, ceo van Steigenberger Hotels, die speciaal voor de opening naar Amsterdam kwam. ‘Het is de dag waarop we Jaz Amsterdam officieel verwelkomen als nieuw lid van onze Steigenberger familie. Sinds de soft opening in november 2015 heeft het Jaz team uitstekende prestaties neergezet.’

Jaz Amsterdam is een urban boetiekhotel met 247 kamers en 11 suites allemaal voorzien van state-of-the-art technologie. Het is het eerste hotel volgens het Jaz in the City concept, dat de music scene en culturele lifestyle van een stad op artistieke wijze samenbrengt.

In Amsterdam betekent dat een directe verbinding met het Ziggo Dome, lokale kunst aan de muren en de Rhythms Bar met podium voor in house optredens. Jaz Amsterdam beschikt over een gym, spa en restaurant.

Tien hotels in 2020

Jaz in the City is onderdeel van de Steigenberger Hotel Group. Dit Duitse hotelbedrijf bestaat uit 117 hotels op drie continenten en 25 hotels in aanbouw of in ontwikkeling. Jaz in the City is het nieuwste concept, waarvan het eerste in november 2015 in Amsterdam opende. Een tweede staat in de planning: Jaz Stuttgart opent begin 2017, het doel is om tien Jaz hotels te hebben in 2020.

Reageer op dit artikel