nieuws

NH Collection breidt uit naar Eindhoven

Hotel 4141

NH Hotel Group heeft op maandag 13 juni bekend gemaakt dat het haar portfolio in Nederland uitbreidt met een vierde NH Collection hotel. Medio 2017 zal NH Collection Eindhoven Centre de deuren openen in de Groene Toren aan de Vestdijk in Eindhoven.

NH Collection breidt uit naar Eindhoven

Het hotel gaat 132 kamers tellen en krijgt een panoramisch restaurant en een rooftop bar.

Uitbreiding

Slechts enkele weken na de aankondiging dat NH Hotel Group voet zet op Antwerpse bodem met de opening van NH Collection Antwerp Centre in februari 2019, maakt de hotelketen haar plannen bekend voor uitbreiding in Nederland. NH Collection Eindhoven Centre is het vierde hotel dat in Nederland zal gaan opereren onder het upper-upscale merk van NH Hotel Group. De toevoeging van het hotel aan het groeiende portfolio is in lijn met het strategisch vijfjarenplan van de hotelketen dat begin 2014 is ingezet, waarin expansie één van de belangrijkste pijlers is.

NH Collection

‘NH Hotel Group werkt continu aan de optimalisatie en uitbreiding van haar portfolio. We zijn erg trots dat we zo kort na de bekendmaking van NH Collection Antwerp Centre kunnen aankondigen dat het NH Collection merk ook naar Eindhoven komt’, aldus Maarten Markus, managing director NH Hotel Group voor Benelux, Groot-Brittannië, Frankrijk en Afrika. ‘NH Collection is al vertegenwoordigd in Nederland met drie hotels in Amsterdam. De opening van NH Collection Eindhoven Centre is de volgende stap in het realiseren van onze ambities in de Benelux.’

Horeca

Het hotel in het centrum van Eindhoven krijgt een panoramisch restaurant op de dertiende verdieping en een rooftop bar met gedeeltelijk overdekt terras op de veertiende verdieping.

Met ruim 340m2 aan meeting- en eventruimte, verdeeld over vijf zalen, wordt het hotel ook  geschikt voor het organiseren van congressen, evenementen en vergaderingen. Naast NH Collection Eindhoven Centre zullen er ook 112 woningen in het multifunctionele pand gerealiseerd worden en is er op de begane grond plaats voor diverse horecagelegenheden.

Projectontwikkelaar

Het project wordt gerealiseerd in samenwerking met de Eindhovense projectontwikkelaar Foolen & Reijs Vastgoed.

Reageer op dit artikel