nieuws

Novotel Eindhoven: innovatieve vergaderzaal

Hotel 1311

Novototel Eindhoven heeft een nieuwe en innovatieve vergaderzaal, genaamd ‘Brainport Park’. De boardroom is voorzien van een modern design met een hoog gehalte aan innovatieve ‘snufjes’.

Novotel Eindhoven: innovatieve vergaderzaal

In de vergaderzaal zijn voorzieningen voor mobiele apparaten waaronder draadloos presenteren, gratis wifi en Homey van Athom, samengebracht tot één geheel.

Door middel van Homey, een primeur op de vergadermarkt, kan men door middel van spraak diverse multimedia aansturen.

Presenteren kan geheel draadloos via de WePresent Gateway. In het ontwerp is rekening gehouden met de verschillende wensen van de gasten van Novotel Eindhoven. Speciaal gericht op vergaderen en brainstormsessies zijn er comfortabele en verstelbare designstoelen, een verstelbare boardroomtafel voor staand en zittend vergaderen en kan men, afhankelijk van de stemming die men wenst te creëren, o.a. de kleur van de verlichting aanpassen.

Het eindresultaat is een frisse, ergonomische indeling van de ruimte, waarbij de vormgeving en het kleurenschema is gebaseerd op Eindhoven als licht- en innovatiestad.

Ronald Slomp, general manager Novotel Eindhoven, is trots op de innovaties: ‘De afgelopen periode hebben we heel hard gewerkt aan deze investering in ons hotel en de metamorfose geeft het team nieuwe energie.’

‘De stijl van de vergaderzaal past helemaal in een stad als Eindhoven. De vernieuwde ruimte is fris, open en innovatief met mooie lokale kleuraccenten waardoor er een optimale vergadersfeer ontstaat.’

De vergaderzaal is vernoemd naar het Brainport Park in Eindhoven waarin het hotel gelegen is. Dit gebied word gekenmerkt door de dubbelfunctie van bedrijventerrein annex recreatiegebied.

Reageer op dit artikel