nieuws

Renovatie kamers Best Western Hotel Haarhuis

Hotel 1304

Best Western plus Hotel Haarhuis in Arnhem is haar tweepersoonskamers aan het renoveren. Het gaat om 36 kamers waarvan er inmiddels 14 onder handen zijn genomen.

Renovatie kamers Best Western Hotel Haarhuis

De tweepersoonskamer met douche is een veel geboekt kamertype van Hotel Haarhuis, zowel zakelijk als door leisure gasten.

De kamers beschikken over een tweepersoonsbed, bureau, zitje en standaard faciliteiten als een LCD TV, gratis WiFi, kluisje en koffie- en theefaciliteiten.

Bij de renovatie zijn vloer, badkamer, muren en het meubilair grondig aangepakt. Zo zijn alle muren geschilderd, de gordijnen en stoelen vervangen en is iedere kamer voorzien van nieuwe sfeerverlichting en Arnhems fotobehang.

Van een typische Arnhemse trolleybus tot aan een foto van de stad en de Rijn. Daarnaast is de vloerbedekking verwijderd en een mooie houten vinyl vloer geplaatst. In de badkamer zijn de douchegordijnen vervangen door een glazen douchedeur en de spiegels en verlichting vernieuwd.

Renovatie Hotel Haarhuis

Vorig jaar is er een start gemaakt met het renovatieprogramma van alle 84 kamers van Hotel Haarhuis die zich bevinden in het “oude pand”. De directie begon met de eenpersoonskamers.

De renovatie van de standaard tweepersoonskamers zal in augustus dit jaar worden afgerond. Vervolgens zullen de comfort kamers met bad worden aangepakt.

Hotel Haarhuis beschikt ook over een Burgers-Zoo kamer die geheel in het teken staat van de dierentuin in Arnhem. 

Reageer op dit artikel