nieuws

Voetballer Thierry Henry wordt ambassadeur van Booking.com

Hotel 1217

Booking.com heeft woensdag 8 juni aangekondigd dat oud-voetballer Thierry Henry de officiële ambassadeur van het bedrijf wordt voor de sportzomer van 2016.

Voetballer Thierry Henry wordt ambassadeur van Booking.com

De energie en opwinding rond de aankomende sportevenementen in Frankrijk en Rio de Janeiro zijn voor Booking.com en Henry ‘de ultieme kans om mensen wereldwijd te inspireren om hun passie voor sport te ontdekken en deze passie te ervaren door middel van reizen’.

Boodschap

‘Mijn liefde voor voetbal opende de wereld voor mij’, aldus Henry. ‘Ik volgde mijn passie naar alle uithoeken van de wereld en had het geluk om tijd door te kunnen brengen in bestemmingen waar ik als kind alleen maar van kon dromen. De bijzondere plaatsen waar ik heb verbleven, de geweldige mensen die ik heb ontmoet, het heerlijke eten dat ik heb gegeten, dat zijn allemaal ervaringen die mijn leven hebben veranderd. Het is spannend om met Booking.com samen te mogen werken en om deze boodschap met de wereld te delen.’

Reageer op dit artikel