nieuws

W Amsterdam opent eventruimte ‘Great room’

Hotel 1449

W Amsterdam Hotel, onderdeel van Starwood Hotels & Resorts Worldwide, lanceert deze zomer officieel haar ‘Great Room’. Het innovatieve design en de oppervlakte van bijna 450 vierkante meter – verdeeld over drie eenvoudig te combineren ruimtes – maken de Great Room tot de nieuwste locatie voor events, fashion shows en feesten, meetings en presentaties.

W Amsterdam opent eventruimte ‘Great room’

Het eerste W Hotel van Nederland opende in oktober 2015 zijn deuren in Amsterdam. Stap voor stap ontvouwt W Amsterdam nu haar faciliteiten, waaronder het rooftop zwembad Wet Deck. Met de opening van de Great Room presenteert W Amsterdam nu ook haar mogelijkheden voor de zakelijke markt en de entertainment- en mediasector.

Innovatieve ruimte

De Great Room van W Amsterdam is een innovatieve ruimte, die het mogelijk maakt events en meetings van iedere omvang te hosten, waarbij de inrichting custom made kan worden aangepast aan de aard van de bijeenkomst.De Great Room is van grote, open ruimte, in no time te transformeren tot strakke meeting rooms, die zijn voorzien van alle gewenste service en catering.

Igor Buercher, General Manager van W Amsterdam: ‘We zijn een plek waar connect & exchange centraal staat, oftewel: een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en waar nieuwe initiatieven worden gelanceerd, maar ook waar professionals terecht kunnen voor vergaderingen, teamsessies en board meetings.’

Als onderdeel van haar ambitie naar een optimaal duurzame bedrijfsvoering biedt W Amsterdam gasten de mogelijkheid van een Green Meeting, waarbij het gebruik van papier waar mogelijk tot een minimum is gereduceerd.

Reageer op dit artikel