nieuws

Winnaar Dutch Hotel Award: ‘spannend tot het laatste moment’

Hotel 2315

‘We lopen helemaal te stuiteren’, zegt general manager Jolanda Sadni Ziane van INK Hotel Amsterdam na het winnen van de Dutch Hotel Award 2016. ‘We hadden het natuurlijk stiekem gehoopt, maar de lat lag heel erg hoog. Het was spannend tot het laatste moment.’

Winnaar Dutch Hotel Award: ‘spannend tot het laatste moment’
Jolanda Sadni, General Manager van het INK Hotel Amsterdam.

‘We stuiterden al weken, sinds de voorbereiding voor de halve finale. Nu we gewonnen hebben bouncen we!’ Sadni Ziane straalt, en geeft toe een zenuwslopende avond te hebben gehad. ‘Alles ging een beetje aan ons voorbij, we zaten echt te wachten op de uitreiking. En dan hoor je dat Sir Albert brons heeft, maar dan weet je nog niets. Het was echt spannend tot het allerlaatste moment.’

Ze heeft ook veel waardering voor de medefinalisten, Sir Albert en Bilderberg Klein Zwitserland. ‘Ze waren allemaal zó goed.’ Zelf is ze vooral enorm trots op haar team bij INK Hotel, niet alleen het managementteam maar het hele hotelteam. ‘Iedereen leefde zo met ons mee. Ze kwamen steeds met ideeën, wilden meedenken en betrokken zijn.’

De award, die op 1 juli in het winnende hotel wordt uitgereikt, krijgt een mooi plekje in de lobby, Sadni Ziane en haar team gaan nu goed nadenken hoe ze ook commercieel een gevolg kunnen geven aan de overwinning.

Reageer op dit artikel