nieuws

Van der Valk Nijmegen-Lent opent deuren

Hotel 2562

Het Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent heeft haar deuren geopend. Sinds 1 juli 2016 kunnen gasten 365 dagen per jaar terecht om gebruik te maken van het restaurant, de bar, de hotelkamers, de fitness en wellness, en congresfaciliteiten.

Van der Valk Nijmegen-Lent opent deuren

Wie regelmatig in de omgeving van Nijmegen te vinden is, heeft het imposante gebouw in hoog tempo zien verrijzen. De familie Van der Valk, is in samenwerking met de Gemeente Nijmegen en Wiegerinck Architecten, zeven jaar geleden begonnen met dit project.

Jaren voorbereiding

Op 8 mei 2015 is de eerste paal geslagen en op 12 november 2015 was het hoogste punt bereikt. Een korte bouwperiode, welke mede door de gunstige weersomstandigheden, voorspoedig is verlopen.
Marije van der Valk: ‘Na alle jaren voorbereiding en de daadwerkelijke bouw is het momenteel nog surrealistisch om je te beseffen dat we nu echt open zijn. We hebben er lang naar uit
gekeken om gasten te mogen ontvangen in ons hotel en we zijn dan ook ontzettend blij dat het moment nu daar is.’

Het hotel

Het hotel beschikt over 116 kamers, een restaurant, bar, congresfaciliteiten voor 2 tot 450 personen, fitness, wellness en parkeergarage. De komst van het hotel levert Nijmegen circa 120
fulltime en parttime arbeidsplaatsen op.

Reageer op dit artikel