nieuws

AccorHotels neemt drie hotelmerken over

Hotel 2390

AccorHotels Group heeft officieel de overname aangekondigd van FRHI Hotels & Resorts (FRHI), met de drie hotelmerken Fairmont, Raffles en Swissôtel.

AccorHotels neemt drie hotelmerken over

Ook breidt AccorHotels zijn aanwezigheid  uit in Noord-Amerika. ‘Vandaag is een bijzondere dag voor onze groep. De overname van deze drie iconische luxehotelmerken vormt een historische mijlpaal voor AccorHotels’ zegt Sébastien Bazin, voorzitter en chief executive officer van AccorHotels.

Nieuwste aanwinsten

‘De nieuwste aanwinsten zijn hotelmerken met wereldfaam en voegen enkele van de meest bijzondere en historische hotels ter wereld toe aan de portefeuille.’ AccorHotels neemt onder meer het Savoy in Londen, het Raffles in Singapore, het Fairmont in San Francisco, het Plaza in New York, het Fairmont Le Château Frontenac in Quebec City en Le Royal Monceau Raffles in Parijs over.

 

Reageer op dit artikel