nieuws

Hotel Cup: volleybal- en voetbaltoernooi tijdens BBB

Hotel 1703

Op dinsdag 11 oktober 2016 vindt de eerste editie van de Hotel Cup plaats in Maastricht, parallel aan de tweede dag van horecavakbeurs BBB Maastricht. Maximaal 30 teams zullen het tegen elkaar opnemen in een volleybal- en voetbaltoernooi. Daarnaast worden de deelnemers voorzien van relevante inhoud over welzijn en gezondheid.

Hotel Cup: volleybal- en voetbaltoernooi tijdens BBB

Tijdens de Hotel Cup, met als thema ‘ Happy & Healthy in Hospitality’ staan onderwerpen als welzijn en gezondheid centraal. Met de organisatie van de Hotel Cup wil de organisatie alle lagen binnen de hospitalitybranche samenbrengen.

Hotel Cup Registratie

Vanaf half juli is het mogelijk om een team te registreren. Informatie over deelname wordt op de Facebook pagina van Hotel Cup geplaatst: www.facebook.com/HotelCupMaastricht

Reageer op dit artikel