nieuws

The Albus hotel haalt vier sterren Superior

Hotel 2086

The Albus, 4-sterren design hotel aan de Vijzelstraat in Amsterdam, heeft het officiële schild in ontvangst mogen nemen met de titel 4-Sterren Superior Hotel, als onderdeel van de nieuwe Europese hotelclassificatie. Om in aanmerking te komen voor een 4-sterren Superior status, werd het hotel door Hotelsterren beoordeeld op 270 normen.

The Albus hotel haalt vier sterren Superior

Het jaar 2016 is het overgangsjaar van de Nederlandse naar de Europese Hotelclassificatie, die inmiddels in 13 landen wordt doorgevoerd. De uitvoering van de classificatie wordt gedaan door Hotelsterren, onderdeel van Koninklijke Horeca Nederland, die destijds de Nederlandse Hotel Classificatie (NHC) ontwikkelde. ‘Zowel de Europese Hotel Classificatie als de toevoeging van de Superior klasse geeft de ondernemer meer ruimte om zich te onderscheiden door extra’s.’

Ontvangst

De toekenning van de Superior klasse werd intern gevierd en het officiële schild met classificatie hangt inmiddels aan de buitenmuur van The Albus Hotel. ‘De toevoeging Superior betekent veel voor ons en zijn hier enorm trots op. De toekenning is een blijk van waardering’, Aldus Van der Meer.

Reageer op dit artikel