nieuws

The Student Hotel Groningen opent deuren

Hotel 2627

De Groningse vestiging van The Student Hotel heeft afgelopen weekend de deuren geopend. Het hotel aan de noordkant van het centrum is de vijfde Nederlandse vestiging van de groep.

The Student Hotel Groningen opent deuren

Het hotel telt 365 kamers, prijzen beginnen – nu nog – bij 57 euro per nacht. 85 van die kamers hebben een eigen keuken, 280 kamers delen deze voorziening. Het hotel beschikt ook over een espressobar, restaurant, openbare binnentuin, ondergrondse fietsenstalling, sportruimte, wasserette en studie/vergaderruimtes.

‘Door het grote aantal studenten heeft de stad een geheel eigen energie’, zegt ceo van The Student Hotel Group Charlie MacGregor in Dagblad van het Noorden. ‘Wij willen de sociale hot spot in de stad zijn waar iedereen die op zoek is naar een mooie plek om te studeren, te werken, nieuwe mensen te ontmoeten zich thuis kan voelen en een te gekke tijd heeft.’

Ook in Eindhoven en Maastricht wordt gebouwd aan Student Hotels. De Groningse vestiging is de vijfde in Nederland, na Rotterdam, den Haag en twee in Amsterdam. In Utrecht en Delft wordt gewerkt aan het vastleggen van locaties.

 

Reageer op dit artikel