nieuws

Grand Winston wordt Best Western Plus

Hotel 3570

Het Grand Winston Hotel in Rijswijk is per direct overgenomen door Plaza Hotelgroup GmbH en aangesloten bij Best Western Hotels & Resorts. De nieuwe naam van het hotel is Best Western Plus Grand Winston.

Grand Winston wordt Best Western Plus
Photos of the World Hotel Grand WInston in Rijswijk, Netherlands by Elan Fleisher / elanhotelpix.com

Het hotel, beter bekend als Worldhotel Grand Winston, is in juli failliet verklaard. Plaza Hotelgroup en Best Western Hotels & Resorts zijn blij het hotel een nieuwe toekomst te kunnen bieden.
Bijna alle medewerkers zijn in dienst gekomen van de nieuwe eigenaar.

Eigenaar van 19 Best Western hotels

De familie Yalaz, oprichter van de Plaza Hotelgroup, is de nieuwe eigenaar van het hotel. Plaza is eigenaar van 19 Best Western hotels met meer dan 2.500 kamers in Duitsland, Oostenrijk,
Tsjechië en Nederland en zij brengt daarmee een rijke ervaring in de hotelindustrie met zich mee om van het Best Western Plus Grand Winston een succes te maken.

‘Voor de komende maanden staan er een aantal grote renovaties op de planning om de algehele kwaliteit van het hotel verder te verbeteren’ zegt Yonca Yalaz, managing director van de Plaza Hotelgroup. ‘Alle bedden van de ruim 252 hotelkamers worden vervangen door nieuwe, comfortabele bedden om onze gasten een aangename en goede nachtrust te bieden. Daarnaast wordt het meubilair aangepast en worden de badkamers gerenoveerd om het comfort van de kamers op het Plaza en Best Western kwaliteitsniveau te krijgen.’

Alle 252 comfortabele hotelkamers van Best Western Plus Grand Winston bieden gratis internet, air conditioning, koffie- en theefaciliteiten, een badkamer met massage-douche, kluisje, koelkastje en televisie. Het hotel biedt tevens zeven junior suites en een kamer voor mindervaliden. Gasten die meerdere nachten verblijven kunnen gebruik maken van één van de zes apartment suites, welke voorzien zijn van een kitchenette.

Het hotel biedt verder zes vergaderzalen met state-of-the-art faciliteiten (geschikt voor groepen tot 250 personen), een fitness centre, eigen parkeerplaatsen, ontbijtrestaurant en een modern restaurant The Grand Canteen waar gebruik kan worden gemaakt van lunch en diner.

Best Western op koers

‘Met alweer het derde nieuwe hotel voor Best Western dit jaar, liggen we op koers met onze plannen. Door de grote distributiekracht van ons hotelmerk en de ruim 28 miljoen leden van ons loyaliteitsprogramma Best Western Rewards zijn wij er samen met de Plaza Hotelgroup van overtuigd dat er weer een glansrijke toekomst is voor het Grand Winston. Gezamenlijke investeringen in gastbeleving en commercie zullen een stevige fundering leggen voor een succesvolle toekomst voor het hotel.’ zegt Wytze van den Berg, Managing Director België & Nederland, Best Western Hotels & Resorts.

 

Reageer op dit artikel