nieuws

Het doek gaat op voor Theaterhotel Venlo

Hotel 1376

De Venlose ondernemer Gijs Hendrikx (30) opent medio januari aan de Markt in Venlo een nieuw hotel. De overeenkomst tussen de eigenaar van het pand en Hendrikx is afgelopen week getekend. De plannen en voorbereidingen voor Theaterhotel Venlo zijn al volop in ontwikkeling.

Het doek gaat op voor Theaterhotel Venlo

Het hotel met 42 kamers zal ingericht worden naar een vier sterren classificatie. Naar verwachting opent het hotel haar deuren op 1 januari 2017. De samenwerking met De Maaspoort Theater & Events  is een belangrijke factor in het ondernemingsplan.

Leisure en zakelijk

Hendrikx wil met zijn hotel inspringen op de toenemende behoefte van zowel zakelijke als toeristische gasten om te kunnen overnachten middenin het centrum van Venlo. ‘Venlo en de regio Noord-Limburg hebben ook veel te bieden op het gebied van winkelen, eten en uitgaan musea en natuur.’

Hotelbar

Eerder al is er een doorgang vanuit Hotelbar de Miste gemaakt naar De Maaspoort. Op deze manier is er al ingespeeld op de toekomstige samenwerking met het theater.

Reageer op dit artikel