nieuws

Louvre Hotels en luchtvaartmaatschappijen slaan handen ineen

Hotel 2408

Louvre Hotels Group breidt het Golden Tulip loyaliteitsprogramma Connections uit door samenwerkingen aan te gaan met drie luchtvaartmaatschappijen: Ethiopian Airlines, Gulf Air en Tunisair.

Louvre Hotels en luchtvaartmaatschappijen slaan handen ineen

De samenwerking tussen deze luchtvaartmaatschappijen en Louvre Hotels Group levert voordeel op voor gasten die regelmatig vliegen. Zij kunnen miles sparen wanneer ze logeren in driesterren Tulip Inn hotels, viersterren Golden Tulip hotels en vijfsterren Royal Tulip Luxury hotels.

Krachten bundelen

Het is een strategische keuze voor de merken van Golden Tulip om krachten te bundelen met de luchtvaartmaatschappijen die naar bestemmingen vliegen waar de hotels gevestigd zijn. De samenwerking met de luchtvaartmaatschappijen is onderdeel van het wereldwijde Golden Tulip loyaliteitsprogramma ‘Connections’, waar nu 14 partner luchtvaartmaatschappijen bij aangesloten zijn.

Reageer op dit artikel