nieuws

Pulitzer Amsterdam heropent na volledige renovatie

Hotel 2351

Na een verbouwing, restauratie en restyling van bijna 1,5 jaar, heropent op maandag 15 augustus het nieuwe klassieke Pulitzer Amsterdam.

Pulitzer Amsterdam heropent na volledige renovatie

De voltooiing van de renovatie in alle vijfentwintig Gouden Eeuwse grachtenpanden wordt groots gevierd. De nieuwe entree, excentrieke lobby, binnentuinen, fitnessruimte en 145 kamers en suites worden onthuld.
De entree is het eerste nieuwe gebouw met een Unesco werelderfgoed status in de Amsterdamse grachtengordel.

Tuinen

Naast de entree is een kleurrijke bloemenboetiek en een bibliotheek waar alle Pulitzer Prize boeken te vinden zijn. Onder leiding van Jacu Strauss (Creative Director van Pulitzer) zijn de tuinen getransformeerd tot een stadspark met verschillende gedeelten om te kunnen ronddwalen, werken en genieten van het groen en de beeldhouwwerken. Pause at Pulitzer maakt de tuinen helemaal compleet als lobbycafé met terras voor een fijn ontbijt, lichte maaltijd of een goed glas

Hotelkamers met cocktailset

Elke hotelkamer beschikt over wifi, een vintage telefoon, Le Labo producten, een zelf ontworpen minibartrolley met eigen cocktailset en een fietsbandreparatiesetje om het echte Amsterdamse gevoel compleet te maken.
De vier exceptionele Collector’s Suites zijn geïnspireerd op de intrigerende karakters van personen die door de jaren heen de panden bewoond hebben; van een vastberaden kunstbewonderaar tot een
excentrieke boekenliefhebber; een muziekcomponist en een antiekverzamelaar.

 

Reageer op dit artikel