nieuws

Worldhotel Wings ontvangt Golden Green Key certificaat

Hotel 1699

Het Golden Green Key certificaat is op 26 juli 2016 uitgereikt aan Worldhotel Wings in Rotterdam. Dit betreft de hoogste erkenning van Green Key, het internationale keurmerk dat staat voor duurzame bedrijfsvoering in de hospitality sector.

Worldhotel Wings ontvangt Golden Green Key certificaat

Sinds de opening van Worldhotel Wings in 2015 staat het milieu in onze bedrijfsvoering hoog op de agenda. Ik ben er trots op dat we deze prestatie als team hebben bereikt’, vertelt Berry Gerretsen, directeur Worldhotel Wings, enthousiast.

Green Key keurmerk

Het Green Key keurmerk wordt uitgereikt aan bedrijven die serieus en controleerbaar bezig zijn met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), zonder dat gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Worldhotel Wings verdient de Golden Green Key, omdat het operationele beleid verder gaat dan de normale milieuwet- en regelgeving. De keuring is uitgevoerd door de onafhankelijke Stichting KMVK (Keurmerk voor Milieu, Veiligheid en Kwaliteit).

Maatregelen

De maatregelen die Worldhotel Wings heeft genomen, richten zich onder andere op het besparen van water door milieuvriendelijke douchekoppen en kranen en het besparen op wasgoed, het gebruik van spaarlampen, ledverlichting en lichtsensoren, het gebruik van timers voor verwarming en airco en het toepassen van biologische en milieuvriendelijke producten in  gerechten.

Het hotel

Het hotel biedt 132 hotelkamers, 38 vergaderruimtes en board rooms, evenementenhal van 900 m², fitness, à la carte restaurant, buffetrestaurant, sportsbar en 479 parkeerplaatsen.

Reageer op dit artikel