nieuws

40e Hotelvrijmibo in Heineken Experience

Hotel 2222

Jubilea zijn reden voor een feestje, maar als het een feest is wat jubileert, moet je het zoeken in een bijzondere locatie. Daarom wordt de 40e Hotelvrijmibo voor de verandering niet in een hotel georganiseerd maar in de Heineken Experience in Amsterdam.

40e Hotelvrijmibo in Heineken Experience

Die 40e Hotelvrijmibo wordt gehouden op 23 september, in de zaal Het Koelschip in de Heineken Experience. Aanmelden kan hier. De volgende borrel vindt plaats op 25 november

Volgend jaar bestaat Hotelvrijmibo tien jaar. Die verjaardag wil organisator Melle Pegman vieren met een extra large editie. ‘Nu hebben we gemiddeld zo’n 500 tot 600 gasten per borrel, het lijkt me gaaf ons tienjarig bestaan te markeren met een borrel voor 1000 man.’ Hij zoekt momenteel naar geschikte locaties.

De Hotelvrijmibo, de vrijdagmiddagborrel voor iedereen die in een hotel werkt, ontstond spontaan in 2007 in Amsterdam en is intussen uitgegroeid tot een elk kwartaal terugkerend netwerkevenement. Initiatiefnemers zijn Melle Pegman en Jacob de Graaff.

Elke editie vindt plaats in een Amsterdams hotel, met soms uitstapjes naar andere eventlocaties zoals musea. Iedereen die in een hotel werkt (dat hoeft niet in Amsterdam te zijn) is welkom. De organisatie ligt steeds in handen van de locatie.

Het laatste nieuws over de Hotelvrijmibo als eerste in uw mailbox?

Mis niets meer dankzij de gratis Misset Horeca nieuwsbrief; zo’n 23.000 horecaprofessionals gingen u al voor! Meld u hier aan

Reageer op dit artikel