nieuws

Directeur Etienne Verkerk vertrekt bij Hampshire Hotels

Hotel 3035

Etienne Verkerk legt per 1 oktober 2016 zijn functie neer als algemeen directeur van het hotelbedrijf Hampshire Hospitality.

Directeur Etienne Verkerk vertrekt bij Hampshire Hotels

Léon Dijkstra zal het stokje overnemen van Verkerk. Verkerk zelf blijft betrokken als adviseur van de onderneming. Verkerk richtte in 2001 Hampshire Hospitality & Leisure op. Sinds de overname door de Eden Hotel Group in 2011 is hij algemeen directeur van de combinatie Hampshire Hospitality.

Nieuwe uitdaging

‘Ik ben trots dat ik de afgelopen jaren leiding heb kunnen geven aan de groep. Ikzelf ben toe aan een nieuwe uitdaging. De groep kan nu onder leiding van Leon Dijkstra verder bouwen op de basis die er ligt.’

De hotelgroep Hampshire Hospitality Management ontstond met als eerste hotel het Hampshire Golfhotel – Waterland in Purmerend. Intussen heeft de groep zo’n 70 hotels in Nederland en België.

Reageer op dit artikel