nieuws

Golden Tulip Hotel Central vernieuwt 14e-eeuwse kelder

Hotel 1713

Golden Tulip Hotel Central in Den Bosch heeft de 14e-eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht onder het hotel vernieuwd en voorzien van led-verlichting, een eigen bar en faciliteiten voor live cooking.

Golden Tulip Hotel Central vernieuwt 14e-eeuwse kelder

Interieurarchitect Feran Thomassen maakte het ontwerp en combineerde duurzame, hoogwaardige materialen als zwart marmer met klassieke elementen zoals een verwijzing naar de aloude St. Janskerk en moderne technieken zoals in kleur verstelbare led-verlichting en live cooking.

De ruimte is inzetbaar voor zakelijke bijeenkomsten, feesten, diners en is officiële trouwlocatie. De gotische kelder doet daarnaast dienst als ontbijtzaal voor hotelgasten.

Golden Tulip is onderdeel van Louvre Hotels, dat ruim 1175 hotels in 51 landen heeft. Sinds een jaar is de keten eigendom van Jin Jiang International Hotels.

Louvre staat met een omzet van 161,7 miljoen euro op plek 9 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken. Eerder dit jaar maakte Louvre bekend het merk Golden Tulip te willen herpositioneren.

Reageer op dit artikel