nieuws

Hilton The Hague genomineerd als beste congreslocatie

Hotel 1606

Hilton The Hague is genomineerd voor een Meetings Award in de categorie ‘beste congreslocatie van Nederland’. Deze awards worden op 23 januari 2017 voor de tiende keer uitgereikt en de winnaars worden bepaald op basis van publieksstemmen. De genomineerde locaties zijn voorgedragen door de redactie van vaktijdschrift Meetings.

Hilton The Hague genomineerd als beste congreslocatie

Hilton The Hague heeft naast het hotel, cocktailbar Spark, Starbucks coffee-corner en restaurant Pearl een uitgebreid aanbod van vergader- en congresruimtes met capaciteit tot 300 man en bijbehorende faciliteiten.

Blijk van waardering

Hilton The Hague’s General Manager Sjoerd Sybesma: ‘Wij zijn heel trots dat Hilton The Hague door een Meetings is aangedragen voor een nominatie in de categorie ‘beste congreslocatie van Nederland’. Behalve dat we een prachtige locatie, persoonlijke service en totaalaanbod hebben, ligt onze kracht vooral in de visie die we eind 2015 hebben geformuleerd als ‘discover the unexpected’. Deze visie is leidend in alles wat we doen, iedere dag weer.  Het winnen van deze award zou een fantastische blijk van waardering zijn.’

Stemmen voor de Meetings awards kan tot en met 31 december 2016.

Reageer op dit artikel