nieuws

Hotel Okura Amsterdam benoemt nieuwe adjunct directeur

Hotel 2378

Michiel Roelfsema is per 1 september 2016 benoemd tot adjunct directeur van Hotel Okura Amsterdam. Hij blijft tevens eindverantwoordelijk voor Rooms Division, waar hij per december 2012 directeur van is. Vanaf 2008 werkte Roelfsema vijf jaar als assistent directeur Food & Beverage in het vijfsterren Superior hotel.

Hotel Okura Amsterdam benoemt nieuwe adjunct directeur

Roelfsema: ‘Ik ben zeer verheugd met mijn nieuwe aanstelling binnen dit prachtige bedrijf en blijf mij inzetten om Hotel Okura Amsterdam het meest complete en unieke hotel van Nederland te laten zijn. Mijn brede ervaring binnen de organisatie helpt mij om hier gezamenlijk met ons grote team een succes van te maken.’

Opvolger

Michiel Roelfsema is de opvolger van Niek Hammer, die eerder dit jaar uit Amsterdam vertrok om General Manager van Hotel Okura Macau te worden.

 

Reageer op dit artikel