nieuws

NH Hotel Group opent multimediale Studio Zuid in Amsterdam

Hotel 1202

NH Hotel Group en NEP The Netherlands, wereldmarktleider in facilitaire en technische dienstverlening in de televisie- en de live evenementenindustrie, hebben hun multimediastudio ‘Studio Amsterdam Zuid’ geopend in een aparte vleugel van NH Amsterdam Zuid.

NH Hotel Group opent multimediale Studio Zuid in Amsterdam

Met deze studio, op steenworp afstand van de Zuidas, zeggen de partijen tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar professionele multimediafaciliteiten ten behoeve van e-learning, (financiële) presentaties, lanceringen en online seminars.

Full-service concept

De multimediastudio is ingericht in een aparte vleugel van hotel NH Amsterdam Zuid, aan de Van Leijenberghlaan. Door de samenwerking tussen NEP en NH Amsterdam Zuid is er voor gasten een full-service pakket aan faciliteiten beschikbaar, zoals de laatste digitale registratietechnieken, green screen mogelijkheden, een lichtplafond en een hybride decor, waardoor de studio naar eigen huisstijl gebrand kan worden. Ook aparte ‘green rooms’ voor ontvangst en productie, een uitgebreid culinair aanbod, hotelovernachtingen en een persoonlijke shuttle vanaf de bedrijfslocatie behoren tot de mogelijkheden.

Sprekers als hologram

NH Hotel Group heeft bijna 400 hotels wereldwijd, waarvan 35 in Nederland. Het initiatief voor Studio Amsterdam Zuid past volgens de keten ‘naadloos in het NH Meetings-concept dat de hotelketen voert voor de meeting- en eventsmarkt.’ Onder het motto ‘High Tech Made Easy’ werkt NH Hotel Group aan continue innovatie van technieken voor bijeenkomsten. Zo biedt NH 3D Holographic Telepresence techniek aan in geselecteerde hotels, waardoor sprekers en presentaties als hologram op meerdere plaatsen tegelijk ten tonele kunnen verschijnen.

Reageer op dit artikel