nieuws

Opnieuw World Travel Award voor Amsterdam ID Aparthotel

Hotel 1964

Amsterdam ID Aparthotel heeft zondag 11 september in Forte Village, Sardinië, de World Travel Award voor ‘Netherlands’ Leading Serviced Apartments 2016′ in ontvangst mogen nemen. Hotel manager Guido Lips en zijn team namen tijdens een galadiner de award in ontvangst.

Opnieuw World Travel Award voor Amsterdam ID Aparthotel

Het team van Amsterdam ID Aparthotel zegt vereerd te zijn voor de 4e keer op rij deze internationale erkenning te ontvangen.De World Travel Awards wordt wereldwijd erkend in de sector als eerbetuiging aan bedrijven die vooruitstrevend zijn in excellentie en innovatie in service en product. De winnaar wordt gekozen door professionals uit de reisindustrie alsmede door gasten van het hotel. De prijs bestaat uit een bokaal en het predicaat winnaar 2016.

ID Aparthotel

Amsterdam ID Aparthotel is onderdeel van de City ID Group. Het driesterren appartementen hotel, gelegen tegenover station Sloterdijk, biedt 94 ruime appartementen en breidt in 2017 uit naar 128 appartementen en meeting spaces. Naast de appartementen biedt het hotel faciliteiten als sauna, gym, play area en bar ‘Adams’ ID.

ID Suites Stadionplein

In maart 2017 opent City ID Group op het Stadionplein in Amsterdam haar tweede vestiging; ID Suites. Dit hotel zal uit 56 luxe suites bestaan in gebouw ‘Culina’ waarin ook ruim 1800 vierkante meter horeca gevestigd zal worden. ID Suites is een nieuw merk van City ID group die een hoger segment van de markt bedient.

 

Overige Nederlandse winnaars

Naast Amsterdam ID Aparthotel, vielen meer Nederlandse hotels in de prijzen:
Netherlands’ Leading Boutique: Hotel Swissôtel Amsterdam
Netherlands’ Leading Business Hotel: Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Netherlands’ Leading Hotel: Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Netherlands’ Leading Hotel: Suite Penthouse Suite @ Conservatorium Hotel
Netherlands’ Leading Spa Resort: Chateau St. Gerlach

Reageer op dit artikel