nieuws

Pearl van Hilton Den Haag restaurant van de maand

Hotel 1643

Restaurant Pearl, gevestigd in Hilton The Hague, is in september restaurant van de maand bij het Algemeen Dagblad Haagsche Courant. De krant gaat met dit nieuwe initiatief de komende maanden samenwerkingen aan met geselecteerde restaurants in Den Haag. De selectie is onder andere gemaakt op basis van online reviews.

Pearl van Hilton Den Haag restaurant van de maand

De samenwerking bestaat uit een door chef Frank Uphoff samengesteld driegangenmenu, waar de AD/HC-lezers de hele maand september voor €27,50 gebruik van kunnen maken. Restaurant Pearl, gesitueerd aan de Zeestraat in Den Haag, naast Hilton The Hague, biedt een verzameling gerechten gebaseerd op de authentieke Franse keuken. Chef-kok Frank Uphoff werd in april van dit jaar aangesteld als hoofd van de keuken, toen hij Edwin van den Heijkant opvolgde, die naar Hilton Schiphol was vertrokken.

Menu

Op de site van de samenwerking -Ad.nl/pearl- geven beide partijen aan wat lezers voor die €27,50 mogen verwachten. Naast een welkomstdrankje staan onder meer  escabeche van makreel, pompoen, avocado en Oost-Indische kers op het menu, evenals flat iron steak met witlof, jus van draadjesvlees, chutney van abrikoos en rode biet en pommes duchesse. De actie loopt de gehele maand september.

Reageer op dit artikel