nieuws

The Hague Marriott nu helemaal klaar

Hotel 1978

Hotel The Hague Marriott opende in januari al de deuren, maar moest nog een deel van de kamers renoveren. Na wat vetrraging als gevolg van een brand in mei is de renovatie nu helemaal klaar en opent het hotel op 15 september officieel.

The Hague Marriott nu helemaal klaar
MH_RTMMC

‘Na een intensieve renovatie, verbouwing en rebranding van het hotel opent het voormalige Bel Air hotel in Den Haag als The Hague Marriott’, zegt general manager Vincent Pahplatz trots.

In januari ontving hij de eerste gasten in het hotel. Toen moest een deel van de kamers nog aangepakt worden. Dat proces werd in maart afgerond, maar een brand op de bovenste etages gooide in mei roet in het eten voor de officiële opening.

Alles anders

Het exterieur van het hotel is identiek gebleven, maar verder is alles binnen anders geworden. In september 2015 is begonnen met een grote investering om alle faciliteiten van het hotel te upgraden. Het verbouwde hotel voldoet aan alle eisen van de huidige en toekomstige gast en de laatste Marriott standaarden. Alle publieke ruimtes en alle kamers zijn volledige gerenoveerd.

Het hotel beschikt over 306 kamers & suites, een Executive Lounge, fitness, 21 vergaderzalen, restaurant, private dining faciliteiten en de Great Room lobby & bar. De lobby is veranderd in een eigentijdse ruimte met losse receptiebalies en een directe connectie met de Great Room Lobby Lounge & Bar. ‘Niet alleen de look & feel heeft een waanzinnige upgrade gekregen, er is ook veel aandacht besteed aan de kwaliteit van service voor onze gasten’, benadrukt Pahlplatz.

Reageer op dit artikel