nieuws

The Hague Marriott opent na verbouwing officieel de deuren

Hotel 3210

Na een intensieve renovatie, verbouwing en rebranding van het hotel is The Hague Marriott donderdag 15 september officieel geopend. In de tuin van het hotel kreeg General Manager Vincent Pahlplatz een replica van een hotelkamersleutel uitgereikt.  Na de officiële overhandiging van de kamersleutel aan Wethouder Karsten Klein was het hotel officieel voor geopend verklaard.

The Hague Marriott opent na verbouwing officieel de deuren

The Hague Marriott wilde via het thema ‘Expect The Unexpected’ de gasten tijdens de opening  verrassen met wat het hotel te bieden heeft. Op de negende verdieping van het hotel was er een Speak Easy bar, in de tuin een foodfestival en kon men zich aanmelden voor een rondleiding door Chinese tour guides. Tijdens de opening werd ook de nieuwe promotiefilm van The Hague Marriott aan de gasten gepresenteerd:

The Hague Marriott is het grootste hotel van Den Haag en gelegen tussen de Haagse binnenstad en het Scheveningse strand. Het hotel beschikt over 306 kamers & suites, een Executive Lounge, fitness, 21 vergaderzalen, een restaurant, private dining faciliteiten, de Great Room lobby & bar en een tuin.

Reageer op dit artikel