Doorstart voor failliet hotel Nunspeet

Doorstart voor failliet hotel Nunspeet

Hotel-restaurant Dennenhoeve uit Nunspeet maakt een doorstart. De nieuwe eigenaar is Erik Werners. Het hotel is gewoon geopend en wordt later dit jaar verbouwd en voorzien van een nieuwe naam. Welke, dat is nog niet bekend.

Het faillissement werd aangevraagd door het bedrijfspensioenfonds en op 31 december 2015 uitgesproken. De curator spreekt van betalingsonmacht.

De nieuwe eigenaar zegt tegen Veluweland.nl flink te gaan investeren in het hotel-restaurant, samen met de lokale ondernemers Harry en Jaap Frens. Een medewerker laat desgevraagd aan Misset Horeca weten dat het hotel gewoon geopend is. Later deze week wordt het team, dat in totaal bestaat ui 55 mensen, geïnformeerd over hun toekomst. 

Wijziging concept

Het huidige concept zal volledig op de schop gaan waardoor er een geheel nieuwe gastendoelgroep zal worden aangesproken. Het hotel en restaurant krijgen een eigentijds concept waar ook de lokale gast zich prettig voelt’  laat de nieuwe eigenaar weten.

In maart start een vernieuwing van de begane grond om nadien met een volledig nieuw concept te heropenen. Aansluitend zullen de hotelkamers en de overige publieke ruimtes worden gerenoveerd.Het nieuwe Dennenhoeve moet straks uitstekende vergader- en congresfaciliteiten bieden. De ´heisessies´ zoals veel bedrijven deze organiseren, zijn bij uitstek geschikt om in het hotel onder te brengen.