Judith van der Borch tot Verwolde verkozen tot HotelloTop Talent of the Year 2016

Judith van der Borch tot Verwolde verkozen tot HotelloTop Talent of the Year 2016

Tijdens Future Hotello, een netwerkevenement voor studerende Hotello's dat woensdag plaatsvond in de Amsterdamse RAI, is Judith van der Borch tot Verwolde van TIO University of Applied Sciences verkozen tot Talent of the Year 2016.

De award Talent of the Year werd dit jaar voor het eerst uitgereikt en is bedoeld voor een student die bewonderingswaardig is afgestudeerd of iets bijzonders in de praktijk heeft gebracht.

De award stond dit jaar in het teken van het thema ‘Your Roadmap to Success'. De studente mocht onder andere een iPhone 6S in ontvangst nemen.

Hospitality dna

Judith van der Borch tot Verwolde won de prestigieuze award mede door haar enthousiaste video-pitch over haar hospitality dna en haar visie op de toekomst. ‘Ik wil waken over dat wat we allemaal lief hebben. Gastvrijheid en beleving is het allerbelangrijkste in de hospitality branche’, aldus een vereerde Van der Borch tot Verwolde.

Naast een iPhone 6S van KPN kreeg zij ook een training ‘Unleash The Power Weekend' verzorgd door Q-staff, het boek ‘Crash' van Niek van den Adel en een luxeverpakking Schlumberger van Walraven Sax.

De verkiezing

Net als bij Hotello of the Year is Talent of the Year een verkiezing die zich richt op hotello's, in dit geval specifiek voor de huidige studenten van de erkende hoge hotelscholen.

Om in aanmerking te komen moest de student net klaar zijn met de scriptie en/of bewonderingswardig zijn afgestudeerd. Daarnaast moet de student iets bijzonders in de praktijk hebben gebracht.

Uit de nominaties stelde de verkiezingscommissie van HotelloTOP een top 3 samengesteld. De drie studenten kregen de opdracht om een video-pitch te maken en moesten een vragenlijst invullen waar zij aangaven waarom zij moesten winnen.

De jury

De vakjury voor de Talent of the Year verkiezing bestond uit: Pim Pelser (Hotello of the Year 2015), Klaas -Wybo van der Hoek (Stenden University), Païvi Hagedoorn (Hotel de l'Europe), Gert Kap (NH Hotel Group), Ewout Cassee (oud-bestuurslid HotelloTOP), Caroline Receveur (DoubleTree by Hilton), Marc van Boekholt (Blycolin), Wenda Kielstra (bestuurslid HotelloTOP) en Emmy Stoel (Hotel Okura Amsterdam).