nieuws

Landal GreenParks breidt uit naar Groot-Brittannië

Hotel 0

Landal GreenParks breidt per 1 januari 2017 uit met een vakantiepark in Groot-Brittannië, Landal Darwin Forest. Er worden op termijn meer parken in Groot-Brittannië toegevoegd.

Landal GreenParks breidt uit naar Groot-Brittannië

De stap past in de internationale groeiambitie van de vakantieaanbieder, die met deze uitbreiding over 85 parken beschikt. In juli van dit jaar zette Landal met de overname van vijf parken van Dayz Resorts al voet op de Deense vakantiemarkt. Groot-Brittannië wordt het negende land in Europa waar Landal actief is.

Landal Darwin Forest

Landal Darwin Forest is gelegen aan de rand van het Peak District National Park tussen Birmingham en Manchester. Het park ligt in een natuurgebied, met ruime wandel-, fiets- en mountainbikemogelijkheden. Landal Darwin Forest bestaat uit 110 luxe chaletwoningen, een centrumgebouw met zwembad, spa, pub en restaurant. Er is een kleine winkel en er zijn diverse speelplaatsen voor kinderen.

Toename

‘Dit park ligt in een prachtige regio, heeft een echte Landal-uitstraling en vormt goede kansen om Britse vakantiegangers in eigen land te laten kennismaken met Landal GreenParks’, aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks. ‘Voor veel van onze bestaande gasten is dit een mooie gelegenheid om met Landal Groot-Brittannië te ontdekken. Daarnaast verwachten wij een toename van het aantal gasten uit Groot-Brittannië op de bestaande Landal-parken.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels