nieuws

Dinershow Stenden Hotel School voor schoolkinderen Malawi

Hotel 1419

Stenden Hotel Management School-studenten die die het keuzemoduul Event Management volgen, hebben vorige week een liefdadigheid dinnershow in Stadsschouwburg De Harmonie georganiseerd voor Mary’s Meals. Een ontwikkelingsorganisatie die de armoede doorbreken door de armste kinderen in de wereld dagelijks een goede maaltijd te geven. De opbrengst van de Mary’s Meals dinnershow is €8756,08. Met dit bedrag kunnen 603 kinderen uit Malawi, Afrika een jaar lang worden voorzien van een dagelijkse maaltijd.

Dinershow Stenden Hotel School voor schoolkinderen Malawi

De dinnershow was het hoogtepunt van verschillende evenementen die de Stenden studenten binnen 7 weken organiseerden voor Mary’s Meals. Zij voorzien kinderen in de armste landen van een maaltijd op de plek waar zij onderwijs genieten, zodat de kinderen er niet voor hoeven te werken of te zoeken naar eten. Het onderwijs biedt hen de kans op een betere toekomst. De hotelschool heeft de Mkwilira Primary School in Malawi geadopteerd waar dagelijks kinderen naar school komen en een maaltijd van Mary’s Meals krijgen.

Dinnershow

De avond werd gevuld met verschillende optredens. Van de dansgroepen Addance en Top Secreet tot cabaretvoorstelling van H.H.H. Overdijk & Kola. Daarnaast werd er een veiling gehouden waar het geldbedrag mee werd opgehaald. ‘Dit was een geweldig evenement in alle opzichten. De organisatie was professioneel aangepakt, de gasten hebben enorm genoten. Daarbij gaat de opbrengst van deze avond zoveel levens veranderen. Dit is het beste voorbeeld van Real World Learning wat ik heb gezien’, aldus Craig Thompson, hoofd van Stenden Hotel Management School

Reageer op dit artikel