nieuws

Amerikaanse ambassade Den Haag moet hotel worden

Hotel 1676

De Amerikanen verlaten binnenkort de ambassade in de Haagse binnenstad en betrekken een nieuwe locatie in Wassenaar. Het huidige pand, een rijksmonument, moet het Eschermuseum en een hotel gaan herbergen.

Amerikaanse ambassade Den Haag moet hotel worden

In de Amerikaanse ambassade in Den Haag komen waarschijnlijk het Eschermuseum en een Escher hotel. De gemeente Den Haag denkt na onderzoek dat deze plannen voor de locatie de meeste kans van slagen hebben, meldt Omroep West.

De doelgroep moeten vooral ‘Eschergekke Amerikanen’ worden, meldt De Volkskrant. ‘Het summum voor de Amerikaanse toerist zal liggen in een verblijf in dit ultieme boutique hotel’, leest een nota van de gemeente. Dat het dan óók nog een voormalig stukje Amerikaans grondgebied is (het was immers jaren de Amerikaanse ambassade), is dan helemaal mooi.

Reageer op dit artikel