nieuws

Amrâth Hotel Born-Sittard en Thermen Born samen verder

Hotel 741

Amrâth Hotel Born-Sittard en Thermen Born zijn per 1 januari 2017 samengevoegd. Doel van het samengaan van het hotel en het wellnesscomplex is het benaderen van een bredere doelgroep en het kunnen bieden van een totaalpakket aan service en faciliteiten.

Amrâth Hotel Born-Sittard en Thermen Born samen verder

Het hotel en het Thermen complex, beiden al in eigendom van Amrâth Hôtels, gaan onder één bedrijfsvoering verder. De keuze voor de samenvoeging is vanuit marketingtechnisch en efficiency oogpunt gemaakt door de directie van Amrâth Hôtels.

Totaalpakket

Anke Dortmans, general manager van Amrâth Hotel & Thermen Born: ‘Met de samenvoeging van Thermen Born en Amrâth Hotel Born-Sittard kunnen we nu een totaalpakket aan faciliteiten bieden aan onze gasten. We gaan met het nieuwe logo en website samen verder in de ingeslagen richting, met behoud van de eigen identiteit van Amrâth Hôtels en behoud van de vertrouwde gezichten van onze medewerkers.’

Gerenoveerde kamers

De samenvoeging gaat gepaard met de presentatie van de gerenoveerde comfort kamers van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard, die gefaseerd worden opgeleverd. De kamers zijn opnieuw gestoffeerd en ingericht met nieuw meubilair. Met de restyling van de kamers wordt een betere aansluiting met het welnesscomplex gerealiseerd.

Reageer op dit artikel