nieuws

Finalisten Hotello of the Year 2017

Hotel 1261

Geen drie maar vier kandidaten zijn doorgedrongen tot de slotronde van de Hotello of the Year Award 2017. De vier, twee mannen en twee vrouwen, wisten zich te selecteren uit een totaal van meer dan 60 nominaties. Op woensdag 11 januari 2017 wordt de winnaar bekend gemaakt op de Horecava.

Finalisten Hotello of the Year 2017
Maartje Nelissen

De vier kandidaten zijn Robert Melaard, Linda Giebing, Eveline Noort en Dick de Graaff. Eén van deze vier gaat Maartje Nelissen van The Food Line Up opvolgen. Nelissen won de award in 2016.

Tot en met dinsdag 10 januari 2017 kan op de finalisten gestemd worden via www.hotellotop.com/hya. Deze onlinestemming weegt voor 25% mee in het eindoordeel. Dit wordt gecombineerd met de stemming in de zaal tijdens het HotelloTOP Year Event en de uitslag van de vakjury.

De finalisten Hotello of the Year-Award

Robert Melaard
De eerste finalist is Robert Melaard (HHM’92), Exhibition Manager van Gastvrij Rotterdam. In een zware economische tijd heeft hij Gastvrij Rotterdam uit laten groeien tot een beurs van formaat.

Linda Giebing
Daarnaast dingt Linda Giebing (HHL’00) mee om de winst. Zij is General Manager van het DoubleTree Resort by Hilton Penang en daarmee de jongste vrouwelijke GM voor Hilton in Azië. Ze zet zich in voor het ontwikkelen van vrouwen in leidinggevende functies in Azië.

Eveline Noort
De tweede vrouw in het gezelschap is Eveline Noort (HDH’08), de Hotel Manager van Le Méridien Piccadilly in London. Zij was op haar 27e al Hotel Manager en wilt jonge Hotello’s motiveren voor een carrière in de hotellerie.

Dick de Graaff
De vierde finalist is Dick de Graaff (HHM’95), de Commercial Director van Passenger Terminal Amsterdam. Hij heeft samen met zijn team Amsterdam als cruisebestemming op de kaart weten te zetten en won met PTA onder andere de award voor beste cruise terminal van de wereld.

Vakjury Hotello of the Year 2017

Een vakjury heeft de TOP 10 beoordeeld op de kernwaarden van een Hotello; gastvrij, optimistisch, energiek, sociaalvaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en met een grote werklust.

De vakjury bestond dit jaar uit Wenda Kielstra (Consumatics & HotelloTOP Advisory Council), Ewout Cassee (voormalig directeur Hotelschool The Hague), Klaas-Wybo van der Hoek (Stenden University of Applied Sciences), Sander Allegro (Allegro INNovations Hospitality Consultancy), Caroline Receveur (DoubleTree by Hilton Amsterdam CS), Marc van Boekholt (Blycolin), Pim Pelser (Brand Vitamins & Hotello of the Year 2015), Harriët Koopman (Mystery Review & HotelloTOP Advisory Council) en Stephanie van Oorschot (HotelloTOP).

Reageer op dit artikel