nieuws

Historische locatie voor 42e Hotelvrijmibo

Hotel 865

De 42e editie van de Hotelvrijmibo, de netwerkborrel voor hotelmedewerkers, strijkt neer in de Amsterdamse Hermitage. Deelnemers kunnen naast borrelen en netwerken ook de tentoonstelling ‘Portrait Gallery of the Golden Age’ bezoeken.

Historische locatie voor 42e Hotelvrijmibo

De 42e Hotelvrijmibo vindt plaats op 20 januari in museum Hermitage Amsterdam. Medeorganisator van de Hotelvrijmibo Jacob de Graaff: ‘Geen hotel dit keer, maar wel een prachtige locatie met een expositie die gegarandeerd gespreksstof oplevert. In een imposant zeventiende-eeuws pand verwachten wij weer een borrelklassieker neer te zetten.’

Sinds november 2014 is in de Hermitage Amsterdam de expositie ‘Portrait Gallery of the Golden Age’. In deze presentatie staan meer dan dertig groepsportretten uit de 17de eeuw centraal. De reusachtige schilderstukken afkomstig uit het Amsterdam Museum en het Rijksmuseum worden aangevuld met andere schilderijen en objecten. Samen illustreren zij het verhaal van het voor Nederland zo typerende collectieve burgerschap.

Ieder kwartaal

De Hotelvrijmibo is dé vrijdagmiddagborrel voor hoteliers, die sinds 2007 ieder kwartaal georganiseerd wordt. Deelname is gratis en iedereen is welkom, van afwasser en receptionist tot hotelmanager en hoteleigenaar, als de borrelaars maar werkzaam zijn in een hotel. Aanmelden kan via de site.

Naast netwerken krijgen de borrelaars dit keer de kans om de expositie ‘Portrait Gallery of the Golden Age’ te bezoeken. Deze tentoonstelling van Hermitage Amsterdam toont, in samenwerking met het Amsterdam Museum, verschillende schuttersstukken en een portrettengalerij uit de Gouden Eeuw. Drankjes worden aangeboden tegen gereduceerd tarief en tijdens deze editie serveert de locatie weer de borrelhapjes om de avond compleet te maken.

Reageer op dit artikel