nieuws

Jorg Lammers benoemd tot general manager van Cityden Up

Hotel 1262

Hotelier Jorg Lammers is aangetrokken als general manager van Cityden Up, de nieuwste hotelappartementenformule van Cityden in de buurt van de Amsterdamse zuidas.

Jorg Lammers benoemd tot general manager van Cityden Up

Lammers is een bekende naam in de Nederlandse en internationale hotellerie. Zo werkte hij eerder in diverse manager posities bij Hotel de l’Europe en Okura Hotel en was hij onder meer general manager van diverse Sandton Hotels.

Ook is Lammers mede-eigenaar en medeoprichter van horecaconcept IJsselkade Doetinchem, het eerste stadsstrand met evenementenlocatie in Doetinchem en omgeving.

‘We zijn er trots op dat we iemand als Jorg Lammers aan Cityden Up kunnen verbinden’, zegt Dirk-Jan van Eeuwen, oprichter en general manager van Cityden. ‘Lammers heeft zeer veel ervaring in de hotel- en horecabranche. Daarnaast heeft hij bewezen een echte pionier te zijn die graag met vernieuwing bezig is. Deze combinatie maakt hem de perfecte general manager voor Cityden Up.’

Cityden Up biedt op korte afstand van de Amsterdamse zuidas 81 appartementen met alle faciliteiten van een hotel.

‘Cityden Up is een mooi, innovatief concept van Cityden’, zegt Jorg Lammers. ‘Drukke Young Professionals uit het buitenland die voor korte of langere tijd in Amsterdam werken, krijgen bij Cityden Up een eigen plek te werken, maar ook om met vrienden of collega’s af te spreken, lekker te eten of te genieten van het uitzicht over Amsterdam vanaf het dakterras.’

Over Cityden Up 

Cityden Up is een nieuw label van Cityden in Amsterdam. Het hotel biedt innovatieve en persoonlijke hotelappartementen voor extended stay. Het ligt in Amstelveen, op slechts enkele minuten afstand van de Amsterdamse zuidas en op 15 minuten van het centrum van Amsterdam. Cityden Up heeft 81 hotelappartementen met alle faciliteiten van een hotel, inclusief een restaurant: Lucy’s Kitchen.

Reageer op dit artikel