nieuws

Kleinkinderen Van der Valk starten eigen hotelketen

Hotel 2147

Drie kleinkinderen van Gerrit van der Valk beginnen een eigen hotelketen. Een naam wil het drietal nog niet onthullen.

Kleinkinderen Van der Valk starten eigen hotelketen

Zo meldt De Telegraaf dinsdag 2 januari. ‘We richten ons op driesterrenhotels. We staan ook volledig los van het Van der Valk concern. We willen er niet mee concurreren’, laten de ondernemers weten.

Geautomatiseerd inchecken

Een overnachting in het hotel gaat er zo’n zestig tot zeventig euro per nacht kosten. Qua locatie wordt gekozen voor plekken waar veel verkeer is, langs de snelweg. ‘We bieden goede kwaliteit tegen een lage prijs.’ Nieuw is dat het in- en uitchecken volledig wordt geautomatiseerd. Het dagblad meldt dat een QR-code op de telefoon ook dienst kan doen als kamersleutel.

AC restaurants

De hotels komen voort uit de koop van de AC restaurants. De snelwegrestaurants die vallen onder de AC-formule worden binnenkort omgebouwd tot La Place. Investeerder GR8 Investments, een investeringsvehikel van drie kleinkinderen van de oprichters van hotel- en restaurantketen Van der Valk, maakte maandag bekend de achttien AC Restaurants te hebben verkocht aan La Place.

 

Reageer op dit artikel