nieuws

Linda Giebing van DoubleTree Penang is Hotello of the Year 2017

Hotel 884

De jaarlijkse titel Hotello of the Year is dit jaar gewonnen door Linda Giebing, general manager van DoubleTree by Hilton in Penang, Maleisië. Zij kreeg de prijs uitgereikt op het HotelloTOP Year Event, tijdens de Horecava.

Linda Giebing van DoubleTree Penang is Hotello of the Year 2017

Giebing won de prestigieuze award dankzij haar werk voor Hilton: als jongste vrouwelijke general manager voor Hilton in Azië zet zij zich in voor de ontwikkeling van vrouwen in een managementpositie. ‘Ik wil graag dat de beste mensen met de grootste passie bijzondere ervaringen kunnen creëren voor gasten, voor de omgeving en voor zichzelf.’ aldus een vereerde Linda.

Giebing (HHL’00) is gm van het DoubleTree Resort by Hilton Penang in Maleisië en daarmee de jongste vrouwelijke gm voor Hilton in Azië.

Vier finalisten 

Dit jaar stonden liefst vier hotello’s in de finale, omdat twee van hen ex-aequo op drie kwamen in de ronde ervoor. Twee van hen – Dick de Graaff en Eveline Noort – konden niet aanwezig zijn op de finale.

Van de twee wel aanwezige finalisten – Robert Melaard en Linda Giebing – kreeg Giebing de meeste stemmen  uit de zaal. Uiteraard kon ook op de niet aanwezige finalisten worden gestemd.

Giebing kreeg de prijs – eeuwige roem, een tegoedbon voor New Tailor en een reis naar HotelloTOP Londen – op het podium van het HotelloTOP Year Event uit handen van de winnaar van vorig jaar: Maartje Nelissen van The Food Line-up.

Future Hotello

Eerder op de dag werd op Future Hotello ook de prijs voor Talent of the Year uitgereikt, die ging naar Nikki Berghuis van Stenden University. Berghuis won de prestigieuze award mede door haar enthousiaste video-pitch over wat gastvrijheid voor haar betekent en hoe zij dit wil overbrengen op de mensen om haar heen. ‘Gastvrijheid is contact maken’. ‘Be the reason someone smiles today’, aldus een vereerde Berghuis.

Met deze positieve instelling wist zij finalisten Juliette Kromwijk en Joshua Koning van Tio University of Applied Sciences achter zich te laten. Naast een training gericht op persoonlijke ontwikkeling, aangeboden door Q-staff, kreeg zij ook een luxe Smit & Dorlas koffiepakket uitgereikt door de winnaar van de Misset Horeca Young Talent Award 2016: Melle van Uden.

Reageer op dit artikel