nieuws

Mensen met een beperking runnen tijdelijk King’s Inn City Hotel

Hotel 1015

Stichting Showhero geeft aanstaande vrijdag het startschot van het Showhero Hotel. Op 27, 28 en 29 januari runt een team van 60 mannen en vrouwen met een beperking het King’s Inn City Hotel in Alkmaar.

Mensen met een beperking runnen tijdelijk King’s Inn City Hotel

Onder begeleiding van Stichting Showhero en het reguliere hotelpersoneel nemen de deelnemers alle werkzaamheden in het hotel over.

Drie dagen lang staat het King’s Inn City Hotel in het hart van Alkmaar in het teken van mensen met een beperking. Het tijdelijke hotelpersoneel bemant drie dagen lang  de receptie, bereidt en serveert de gerechten, verzorgt de roomservice en maakt alle kamers schoon.

In de pub van het Showhero Hotel draait alles om gezelligheid en entertainment. De pub is namelijk hét podium voor alle muzikale deelnemers, lokale artiesten en bandjes.

Stichting Showhero

De oprichters van Stichting Showhero zijn Maurice van der Poll (28) en Lucas Bugter (28), twee vrienden uit de omgeving van Alkmaar. Stichting Showhero ziet talent in elk individu. Met een enthousiaste groep vrijwilligers organiseert de stichting gedurende het hele jaar activiteiten voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Bij alle activiteiten staan de deelnemers volop in de schijnwerpers, zijn zij dé sterren en is iedereen een winnaar.

Met het Showhero Hotel bezorgt de stichting mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking het weekend van hun leven. Ze creëren een dynamische plek, waar iedereen welkom is. Met de inkomsten van het Showhero Hotel-weekend realiseert de stichting dromen van mensen met een beperking. Meer info: Showhero.nl.

Reageer op dit artikel