nieuws

New York Times Award voor conciërge Waldorf Astoria Amsterdam

Hotel 1137

Jaimy de Graaf, conciërge van het Waldorf Astoria Amsterdam, is tijdens de nieuwjaarbijeenkomst van de Gouden Sleutels onderscheiden met de New York Times Award.

New York Times Award voor conciërge Waldorf Astoria Amsterdam

De New York Times Award wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest talentvolle jonge conciërge van Nederland in het hoogste hotelsegment. Het is tevens de opmaat voor verder internationaal succes.

De Graaf zal zich tijdens het internationale congres van Les Clés d’Or in Berlijn op het hoogste niveau gaan meten met andere winnaars vanuit de hele wereld. Deze internationale deelname wordt mogelijk gemaakt door de New York Times en het Amsterdamse restaurant Pasta e Basta.

Voorpagina

De trofee bestaat uit de voorpagina van de International Herald Tribune (destijds de New York Times), uitgegeven op de geboortedag van de Award-winnaar.

‘Jaimy heeft op overtuigende wijze aangetoond dat hij het vak van conciërge tot in z’n vingertoppen beheerst’, zegt Ron Stoevelaar, voorzitter van de Gouden Sleutels. ‘Hij is trots op zijn vak waarin dienstbaarheid en gastheerschap centraal staan en toont een enorme drive.’

Roberto Payer, directeur van het Waldorf Astoria, is trots op zijn talentvolle gastheer. ‘Wij zijn blij dat jonge mensen het conciërge-zijn weer als een vak zien. Jaimy’s betrokkenheid bij onze gasten is groot. Hij ziet erop toe dat vóór en tijdens het bezoek van de gasten alles tot in de puntjes geregeld is.’

Reageer op dit artikel