nieuws

NH ‘Beste hotelketen 2016’ volgens Hotels.nl

Hotel 1102

Reviewsite Hotels.nl heeft voor het eerst awards uitgereikt aan hotels en hotelketesn die het beste scoorden op de site. NH Hotel Group wint de eerste award voor best hotelketen, op basis van 43.000 reviews.

NH ‘Beste hotelketen 2016’ volgens Hotels.nl

Sinds NH Hotel Group haar strategisch vijfjarenplan lanceerde in 2014 – waarin optimalisatie van het portfolio een belangrijk onderdeel vormt – is volgens de groep een significante stijging te zien in de waardering van gasten.

Eerder werd NH ook door bezoekers van Zoover.nl voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot ‘Beste Hotelketen van Nederland’. En nu dus ook door bezoekers van Hotels.nl.

‘Deze awards laten zien dat gasten onze ingezette weg enorm waarderen’, zegt managing director van NH Hotel Group Maarten Markus. ‘We zien dit niet alleen terug in deze onderscheidingen, maar ook in de constante groei van onze klanten en de bezettingsgraad in onze hotels. We zullen blijven investeren in onderscheidende en kwalitatief hoogwaardige hotels en services om de verwachtingen van gasten te blijven overtreffen.’

Reageer op dit artikel