nieuws

Samenwerking De Maaspoort theater en Theaterhotel Venlo

Hotel 1152

Gijs Hendrikx van het nieuw te openen Theaterhotel Venlo en theaterdirecteur Leon Thommassen van De Maastpoort Theater & Events hebben maandag 16 januari een contract getekend over de samenwerking tussen het hotel en theater.

Samenwerking De Maaspoort theater en Theaterhotel Venlo

De samenwerking werd bekrachtigd in het bijzijn van Vivienne Curvers van het Lab-design die het samenwerkingstraject de afgelopen maanden heeft gecoordineerd.

Samenwerking

Eerder al is er een doorgang vanuit Hotelbar de Miste gemaakt naar De Maaspoort. Op deze manier is er al ingespeeld op de toekomstige samenwerking met het theater.Het hotel zal gebruik gaan maken van de parkeerfaciliteiten die gelegen zijn pal onder De Maaspoort. Tevens zullen de receptiewerkzaamheden van het hotel worden ingevuld door de ontvangstbalie van De Maaspoort. ‘De samenwerking tussen Hendrikx en Thommassen behelst verder dat het Theaterhotel Venlo aan bezoekers een unieke beleving kan garanderen waarin puur genieten op de hoofdrol speelt.’

Theaterhotel Venlo

Het Theaterhotel Venlo zal medio maart de deuren openen voor de gasten. Dan zal ook Hotelbar de Miste aan de Markt weer worden geopend. Het hotel met 42 kamers zal ingericht worden naar een vier sterren classificatie.

Leestip: Het doek gaat op voor Theaterhotel Venlo

Reageer op dit artikel