nieuws

Van der Valk Nijmegen-Lent ‘Beste Hotel van Nederland’

Hotel 2926

Hotels.nl heeft in de afgelopen weken 42 awards uitgereikt aan ‘haar’ beste hotels van Nederland. In totaal hebben 43.000 hotelgasten een reviewscore gegeven over het hotel waar zij in verbleven. Grote winnaar is Van der Valk Hotel Nijmegen – Lent. Van de hotelgasten kreeg dit hotel een 9.0 als gemiddelde reviewscore.

Van der Valk Nijmegen-Lent ‘Beste Hotel van Nederland’

Hiervoor kreeg hotel Van der Valk Nijmegen-Lent dat in juli 2016 de deuren opende, de award voor ‘Beste Hotel van Nederland’ uitgereikt. De awards zijn een kwaliteitsonderscheiding die boekingswebsite Hotels.nl jaarlijks toekent.

Top 3

De Top 3 van beste hotels van Nederland bestaat naast Van der Valk Hotel Lent-Nijmegen, uit Van der Valk Hotel Enschede en Hampshire Hotel Holthurnsche Hof. Zij behaalden een gemiddelde reviewscore van 8.9.

Reviewscores

Hotels.nl baseert de lijst van beste hotels op de reviewscores van de ruim 2.000 hotels in het aanbod van de boekingswebsite. In 2016 hebben 43.000 hotelgasten een review ingevuld. Gasten kunnen bij hotels waarin zij verbleven scores invullen voor prijs-kwaliteitverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging. Daarnaast kunnen ze opmerkingen plaatsen over bijzondere plus- en minpunten van het hotel.

Reageer op dit artikel