nieuws

Accor Hotels wil Travel Keys overnemen

Hotel 1221

Accorr Hotels wil reismakelaar Travel Keys overnemen. Travel Keys is een online platform dat als tussenpersoon luxe privé accommodaties verhuurt. Er staan zo’n 5.000 villa’s op de site. Accor werkt met deze overname richting haar doel om de nummer één verhuurder van luxe privé accommodaties te worden.

Accor Hotels wil Travel Keys overnemen

Travel Keys biedt haar gasten 24/7 conciërgediensten aan. Accor is al (deels) in bezit van Onefinestay, Oasis en SquareBreak. Samen zijn deze drie goed voor 85000 luxe privé accommodaties. In Squarebreak heeft Accor een belang van 49 procent, in Oasis van 30 procent.

5000 villa’s in verhuur bij Accor

Het is niet bekend hoeveel Accor wil betalen voor Travel Keys. Travel Keys, opgericht in 1991, is een grote reismakelaar met een aanbod van meer dan 5000 luxe accommodaties verspreid over meer dan 100 verschillende locaties. Van het Caribisch gebied tot aan Mexico, Hawaii & de Verenigde Staten, Europa, Azië en Afrika.

‘Travel Keys voegt een indrukwekkend portfolio van eersteklas accommodaties toe aan onze bestaande activiteiten,’ zegt Accor topman Sebastien Bazin.

Het hotel-portfolio van Accor bestaat uit merken zoals Raffles, Fairmont, Sofitel Legend, Sofitel, onefinestay, MGallery by Sofitel, Pullman, Swissôtel, Novotel, Mercure, Mama Shelter, Adagio, ibis, ibis Styles en ibis budget, en de regionale merken Grand Mercure, The Sebel en hotelF1.

Meer over Accor op Misset Horeca. 

Reageer op dit artikel