nieuws

Naast Albert Heijn restaurantactie ook AH hotelactie

Hotel 13840

Naast een Albert Heijn restaurantactie, start deze supermarkt maandag 27 februari ook een hotelactie. Gasten krijgen met tien Albert Heijn hotelzegels 50 procent korting op een tweede hotelovernachting.

Naast Albert Heijn restaurantactie ook AH hotelactie

Supermarktklanten ontvangen bij besteding van 10 euro één Hotelzegel. De spaaractie loopt van maandag 27 februari tot en met zondag 26 maart 2017. Een volle spaarkaart bestaat uit 10 Hotelzegels.

Hotelactie

Via de website Hotelactie.nl kunnen mensen de deelnemende hotels bekijken en boeken. Het aantal nachten dat kan worden geboekt via de Albert Heijn hotelactie is altijd een veelvoud van twee nachten. Na het klikken op ‘Zoek hotelovernachting’ wordt een selectie aan accommodaties getoond op basis van de ingevoerde gegevens.

Albert Heijn Spaarkaart

Gratis eten in restaurant bij spaaractie Albert HeijnAlbert Heijn meldt nog dat deelnemers aan de actie hun volle spaarkaart mee moeten nemen naar het gereserveerde hotel. Alleen op deze manier zal het kortingspercentage worden toegepast. Het niet inleveren van geldige volle spaarkaart ontslaat het hotel van de verplichting om de actietarieven te rekenen.

Albert Heijn Restaurantactie

Albert Heijn start binnenkort ook weer met de restaurant spaaractie. Klanten kunnen dan in alle AH-vestigingen in Nederland en Belgie sparen voor een gratis driegangenmenu. De consument krijgt bij elke €10 aan boodschappen een spaarzegel. Bij tien zegels is de kaart vol en deze geeft recht op een gratis tweede driegangenmenu  bij een van de door Iens geselecteerde restaurants.

Leestip: Horeca verdeeld over AH-restaurantactie

Lees ook: 950 duizend etentjes via restaurantactie AH

Reageer op dit artikel