nieuws

Clemens Schalkwijk F&B manager Van der Valk

Hotel 2237

Clemens Schalkwijk is de nieuwe Food & Beverage manager van het Van der Valk-hotel-restaurant De Cantharel in Apeldoorn. In september vertrok hij bij Hamspire Hotel Newport in Huizen voor een baan bij Restaurant Red aan de Keizersgracht in Amsterdam waarna hij de overstap maakte naar het Van der Valk hotel De Cantharel.

Clemens Schalkwijk F&B manager Van der Valk

Restaurant Red en De Cantharel zijn van dezelfde eigenaar, Bob Zeeuw Van der Laan. Clemens Schalkwijk heeft nu het F&B deel van beide locaties onder zijn hoede. Ook is hij verantwoordelijk voor Huisje James, op het terrein van De Cantharel.

In Huizen was Schalkwijk Maitre d’Hotel/Restaurant Manager bij Hotel Newport. Dit hotel werd vorige week failliet verklaard.

‘De bedrijven zijn bijna niet te vergelijken,’ zegt Schalkwijk tegen Misset Horeca. ‘Een hele andere operatie. Veel groter. In Apeldoorn zien we op een zondag tussen 15 en 20 uur veel, veel meer gasten dan in Huizen. In Huizen kreeg ik helaas minder taken in plaats van meer en dat heeft me doen besluiten er te vertrekken. Eerst naar Red en toen naar De Cantharel, twee bedrijven onder dezelfde vlag.’

Leestips:
Clemens Schalkwijk: Bediening is geen bijbaan
Clemens Schalkwijk: Natuurlijk ging is als groentje op m’n bek

Reageer op dit artikel