nieuws

Eerste foto’s Hyatt Regency Amsterdam

Hotel 3977

Na vier jaar bouwen opent in april Hyatt Regency Amsterdam de deuren. Hiermee krijgt de stad er weer een luxe (vijfsterren) hotel bij, met 211 kamers, een 24-uurs gym en all-day restaurant Mama Makan.

Eerste foto’s Hyatt Regency Amsterdam

Het hotel werd in 2013 aangekondigd en zou oorspronkelijk in 2015 openen. Dat is uiteindelijk 2017 geworden, april om precies te zijn. Om het voormalig Emma Kinderziekenhuis aan de Sarphatistraat om te bouwen tot vijfsterrenhotel, is alles gesloopt op de monumentale pui na.monumentale hyatt regency amsterdam

Het project was een samenwerking van vastgoedeigenaar Aedes Real Estate en architect Van Dongen Koschuch, die de oude gevel integreerde in het nieuwe pand. Dat telt zeven bouwlagen, waarvan één ondergronds, voor parkeergarage en back of house.

24 uur per dag

Daarboven komen 211 kamers, waarvan 13 Regency suites, een Regency executive suite en een presidential suite. Ook heeft het hotel een fitness met sauna die 24 uur per dag open is en meetingruimten waaronder een 200 vierkante meter grote ballroom.

Hyatt Regency AmsterdamOp f&b gebied zoekt Hyatt Regency Amsterdam de inspiratie in Indonesië. Restaurant Mama Makan is een all-day dining concept dat qua inrichting een moderne vertaling van een grand café in Indonesië is.

Op de kaart een mix van Nederlandse, Europese en Indonesische gerechten.

 

Bekijk ook: Videointerview met gm Toni Hinterstoisser over bouw Andaz Amsterdam

Standaardkamer Hyatt Regency AmsterdamIn Bar Mama Makan ligt de nadruk op cocktails, en gasten kunnen 24 uur per dag terecht in de Market, waar drankjes, gebak en lokale snacks te krijgen zijn.

De leiding over het hotel ligt in handen van Toni Hinterstoisser, die voor Hyatt ook Andaz aan de Prinsengracht aanstuurt.

Reageer op dit artikel