nieuws

Erwin Bruyn gm van het jaar bij Deutsche Hospitality

Hotel 1339

Erwin Bruyn, area general manager bij Deutsche Hospitality (de nieuwe naam van Steigenberger) is door de hotelgroep uitgeroepen tot General manager of the Year 2016, voor zijn verdiensten bij Steigenberger Schiphol en zijn rol in de opening van Jaz in the City Amsterdam.

Erwin Bruyn gm van het jaar bij Deutsche Hospitality

Beide hotels zijn het afgelopen jaar zeer succesvol geweest binnen de Deutsche Hospitality Group, zoals Steigenberger sinds afgelopen najaar heet.

Erwin Bruyn werd bij de bekendmaking van de titel, op de jaarconferentie van Deutsche Hospitality, geroemd vanwege zijn bevlogenheid, betrokkenheid en tomeloze inzet. Hij kreeg de award uitgereikt door Jürgen von Massow, vice president operations business hotels van Deutsche Hospitality.

Waardering

‘Ik ben zeer vereerd met deze prachtige award, een teken van waardering voor het harde werken, waarbij ik deze opdraag aan alle medewerkers die dagelijks werkzaam zijn in beide hotels en die het mede mogelijk hebben gemaakt om prachtige resultaten te behalen’, zegt Bruyn.

Leestip: reportage Jaz in the City rockt!

Deutsche Hospitality is de nieuwe overkoepelende naam voor Steigenberger Hotels AG. Het bestaat uit drie hotel brands: Steigenberger Hotels and Resorts, Jaz in the City en IntercityHotel. Deutsche Hospitality heeft 116 hotels op drie continenten, waarvan 20 hotels momenteel in ontwikkeling.

De portefeuille bestaat uit 56 Steigenberger Hotels and Resorts and 39 IntercityHotels. Het eerste Jaz in the City opende in Amsterdam in november 2015.

Deutsche Hospitality staat met een omzet van 20,3 miljoen euro op plek 58 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken.

Reageer op dit artikel